Status

Gratis Fragt

Returvarer / Ombytning

Ombytning

Hvis du mod forventning har modtaget en vare som ikke passer eller af anden årsag ønskes byttet er du meget velkommen til at gøre det.

Send pakken retur til os med en beskrivelse af hvad du ønsker at bytte til, du kan benytte returformularen herunder længere nede i dette afsnit. Du finder ligeledes et link til en returpakke seddel som du kan købe og bruge til at sende din pakke med.

Følg de 4 trin nederst i dette afsnit.

Fortrydelsesret 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på info@sportsmate.com, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Du finder den herunder længere nede.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Vi modtager ikke varer sendt til Posthus, Postbutik eller anden form for afhentningssted. 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt på én ordre.

BEMÆRK, at du ikke får leveringsomkostningerne retur hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis du fortryder dit køb af et par sko er det MEGET vigtigt at du kun har prøvet skoen hjemme forsigtigt på et gulvtæppe eller lignende, hvis du vil være sikker på at få det fulde beløb tilbage. Derfor råder vi dig til altid at gøre dette før du tager skoen i brug og derefter fortryder.

Ved tilbagesendelse af sko bedes skoæsken pakkes forsvarligt ind. Vi anbefaler at der ikke puttes tape på kassen eller klistres forsendelses sedler direkte på skokassen, da dette muligvis kan medføre en værdiforringelse. Send evt. skoene retur i den plastik forsendelsespose de blev leveret i.

Ingen Fortrydelsesret.

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 

Fx: Tøj og andre varer med klublogoer, navne eller nummertryk kan ikke fortrydes.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde de købte varer eller ej. Originalemballagen gør det nemmere for dig at sende varen tilbage uden at varen tager skade, samt hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Det er ikke noget decideret krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - Eksempelvis kopi af faktura eller ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt tilbage til os pr. efterkrav

Følg gerne disse trin, hvis du ønsker at returnere, bytte eller reklamere din(e) varer(r)


Trin 1 : Udskriv nedenstående returskema eller på anden måde skriv dem ned og læg det sammen med forsendelsen. Pak dine varer forsvarligt ind. Fjern eller dæk den oprindelige forsendelsblanket samt evt. stregkoder fra pakken. 

VIGTIGT : Ved tilbagesendelse af sko bedes skoæsken pakkes forsvarligt ind. Vi anbefaler at der ikke puttes tape på kassen eller klistres forsendelses sedler direkte på skokassen, da dette muligvis kan medføre en værdiforringelse. Send evt. skoene retur i den plastik forsendelsespose de blev leveret i.

Trin 2 : Udfyld returskemaet fuldstændigt og send det sammen med de(n) vare(r) du ønsker at returnere.

Trin 3 : Send pakken tilbage til os, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Trin 4 : Hvis du vil købe en billig returseddel som du kan sende pakken tilbage med kan du gøre det HER

Returskema

Oplysninger :

Navn : _______________________________________________________

Adresse : _____________________________________________________

Postnummer : _________________________________________________

By : _________________________________________________________

Telefon : _____________________________________________________

E-mail : ______________________________________________________

Faktura nummer : _______________________________________________

Webordre nummer : _____________________________________________


Jeg vil gerne :

Bytte til anden vare : ____________________________________________

Byttes til størrelse : _____________________________________________

Have penge retur : ______________________________________________

Fortryde mit køb : _______________________________________________


Årsagen til at jeg vil bytte :

Forkert størrelse : ________________________________________________

Forkert vare : ___________________________________________________

Andet : _________________________________________________________


Hvis der skal penge retur :

Bank : __________________________________________________________

Reg. nr. : ________________________________________________________

Kontonummer : ___________________________________________________


Send pakken til :

Sportsmate ApS
Sønderjyllands Alle 1
DK-2000 Frederiksberg C
Att : Returvarer

Behandlingstid

Ombytning af varer vil blive foretaget umiddelbart samme dag hvis det er muligt. Hvis ombytningen kræver bestilling hos leverandør vil du få besked herom på mail/SMS/opringning.

Har du sendt en vare til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Vi behandler din returforsendelse og evt. tilbagebetaling indenfor 2 hverdage. Du vil blive kontaktet hvis der er nogle problemer. Vi betaler for reurforsendelsen tilbage til dig ved ombytning.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du er i tvivl om noget angående retur, fortrydelse eller reklamation kontakt da kundeservice på Tel: 70203060 eller Mail: info@sportsmate.com 

RING TIL
70 20 30 60
info@sportsmate.com

MAN-FRE
10.00-17.30
LØRDAG
10.00-14.00
SPORTSMATE ApS
Sønderjyllands Allé 1
2000 Frederiksberg C
CVR. 17068539
T. +45 70203060
E-mail: info@sportsmate.com

ÅBNINGSTIDER
MAN-FRE
10.00-17.30
LØRDAG
10.00-14.00