Status

Gratis Fragt
Sportsmate Salgsbetingelser

Generelle oplysninger

SPORTSMATE ApS
Sønderjyllands Alle 1
2000 Frederiksberg
CVR nr: 17068539
info@sportsmate.com

Bestilling

På www.sportsmate.com kan du bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Du er ligeledes meget velkommen til at komme ind i vores butik / showroom hvor næsten alle de varer du ser på nettet kan ses og prøves. Du kan se mere her

Når du handler med www.sportsmate.com indgås aftaler på Dansk eller Engelsk

Der er ikke mulighed for at se tidligere ordrer ved en login mulighed på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@sportsmate.com

Kredit i op til 30 dage

Hos Sportsmate tilbyder vi op til 30 dages kredit når du køber i vores onlineshop og betaler med kort.

- Vi hæver først beløbet på dit kort den første i efterfølgende måned.
- Hvis du betaler med internationale betalingskort såsom Mastercard Debit, Visa Electron eller andre Debit kort vil beløbet dog blive reserveret indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms og andre afgifter. Bemærk at forsendelser til Grønland, Færøerne, Norge og ikke EU-lande sendes momsfrit

Betaling - Danmark

Dankort / Visadankort / Mastercard / Visacard / Visa Electron / Maestro - Vi tager IKKE ekstra kort- eller betalingsgebyr ved køb på www.sportsmate.com

Vi tilbyder alle kunder der køber og betaler med betalingskort op til en måneds kredit, alle betalinger vil blive hævet den 1. i følgende måned, dog kun hvis varen er afsendt. Er varen ikke afsendt den 1. i måneden trækkes pengene når varen er afsendt. 

Fragt / forsendelses omkostninger. Vi leverer med PostNord enten med omdeling eller levering til pakkeshop. Ved køb over DKK 600 er der gratis fragt til levering i pakkeshop, ved hjemmelevering koster fragten DKK 25,00. Ved køb under DKK 600 koster hjemmelevering DKK 45,00 og levering til pakkeshop DKK 35,00. Der er også mulighed for gratis afhentning i vores butik på Frederiksberg. Beløbet vil først blive hævet på din konto når varen er afsendt fra os. Husk at vi tilbyder op til 30 dages kredit, derfor vil beløbet først blive hævet til den 1. i følgende måned, såfremt varen er afsendt.

Nogle varer med ekstra volumen og vægt som basket systemer, og beachvolley anlæg kan have et extra fragtgebyr på op til 250,-kr. 

Der kan betales pr. forudbetaling, hvor varen betales før afsendelse fra os, du vil modtage en faktura på mail som du skal betale via bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
  
Bankoplysninger: Jyske Bank - reg.nr: 7257 konto: 1065357

Kredit Danmark

Nogle foreninger, firmaer og offentlige institutioner kan opnå kredit efter aftale, venligst oplys CVR nummer. 

Sikkerhed
På www.sportsmate.com kan du trygt anvende dit kreditkort: Dankort, VISA Dankort, og MasterCard, VisaCard.

Når du indtaster dine adresse- og kreditkort-oplysninger, sker det på en forbindelse, der er sikret med SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder, at oplysningerne er krypteret, så ingen uvedkommende kan aflæse dem.

Så længe du er i gang med at indtaste dine oplysninger, betale og afgive bestilling, vil du automatisk befinde dig på den sikre forbindelse.

For at holde sikkerheden helt i top anvender vi også DIBS (Dansk Internet Betalings System). Betaling med kreditkort er desuden sikret og godkendt af PBS (Pengeinstitutternes Betalings Service). Du kan derfor trygt anvende dit betalingskort.

Hvis du ikke føler dig helt sikker eller har spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7020 3060 eller sende os en e-mail: info@sportsmate.com

Links om handel og sikkerhed på nettet:

Forbrugerrådet: www.fbr.dk
Forbrugerombudsmanden: www.net-tjek.dk
Forbrugersikkerhed: www.forbrugersikkerhed.dk 

Fortrydelsesret 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på info@sportsmate.com, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Du finder den HER

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Vi modtager ikke varer sendt til Posthus, Postbutik eller anden form for afhentningssted. 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt på én ordre.

BEMÆRK, at du ikke får leveringsomkostningerne retur hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis du fortryder dit køb af et par sko er det MEGET vigtigt at du kun har prøvet skoen hjemme forsigtigt på et gulvtæppe eller lignende, hvis du vil være sikker på at få det fulde beløb tilbage. Derfor råder vi dig til altid at gøre dette før du tager skoen i brug og derefter fortryder.

Ved tilbagesendelse af sko bedes skoæsken pakkes forsvarligt ind. Vi anbefaler at der ikke puttes tape på kassen eller klistres forsendelses sedler direkte på skokassen, da dette muligvis kan medføre en værdiforringelse. Send evt. skoene retur i den plastik forsendelsespose de blev leveret i.

Ingen Fortrydelsesret.

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 

Fx: Tøj og andre varer med klublogoer, navne eller nummertryk kan ikke fortrydes.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde de købte varer eller ej. Originalemballagen gør det nemmere for dig at sende varen tilbage uden at varen tager skade, samt hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Det er ikke noget decideret krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - Eksempelvis kopi af faktura eller ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt tilbage til os pr. efterkrav

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Brug derfor gerne returvare skemaet som du kan finde link til i menuen øverst på siden eller  HER

Alle returvarer sendes til

Sportsmate ApS
Sønderjyllands Alle 1
2000 Frederiksberg C
Att: Returvarer

Levering / Restordre

Lagervarer sendes dag til dag hvis muligt. Ordrer som ikke er på lager sendes hurtigst muligt. Ved evt. restordre kontakter vi dig for at aftale mulige delleveringer. Restordrer leveres naturligvis fragtfrit.

Leveringstiden er 1-2 hverdage.

Grønland & Færøerne

Følgende kort accepteres Dankort / Visadankort / Mastercard / Visacard.

Der kan ikke længere handles pr. efterkrav

Fragt / forsendelses omkostninger : DKK 140,00.

Beløbet bliver først trukket på din konto når varen er afsendt.

Udland - EU

Ved forsendelser til EU-lande sendes varer inkl. moms og fragt / forsendelses omkostninger: DKK 140,00. Beløbet bliver først trukket på din konto når varen er afsendt.

Alle bankgebyrer skal betales af dig, informér venligst din bank.

Bank info:
Jyske Bank, Perlegade 81A, DK-6400 Sønderborg, Denmark,
IBAN: DK 02 7257 0001 065357, Swift number: JYBADKKK.

Udenfor EU

Til ikke EU-lande, fremsender vi altid varer momsfrit og fragt / forsendelses omkostninger DKK 200,00. Beløbet bliver først trukket på din konto når varen er afsendt.

Evt. importtold eller moms i modtagers hjemland betales af modtager.

Alle bankgebyrer skal betales af dig, informér venligst din bank.

Bank info: 
Jyske Bank, Perlegade 81A, DK-6400 Sønderborg, Denmark, 
IBAN Jyske Bank: DK 02 7257 0001 065357, Swift number: JYBADKKK.

Reklamationsret

Når du handler på www.sportsmate.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse: 

Sportsmate ApS, 
Sønderjyllands Alle 1 
2000 Frederiksberg C
Att: Reklamation

Brug derfor gerne returvare skemaet som du kan finde link til i menuen i toppen af siden.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en form for kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på tel: 70203060 eller mail info@sportsmate.com

Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til : 

Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, naevneneshus.dk
For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-Land end Danmark, kan du klage til EU kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

På www.sportsmate.com benyttes cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.
Rent teknisk kan "Cookies" deles op i to typer. Den ene kaldes "sessioncookies" som er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. "Sessioncookies" gemmes ikke på din PC men forsvinder når du lukker din webbrowser.

Der findes en anden type ”Cookie” som kaldes ”permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En ”permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside.
På www.sportsmate.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies

Der benyttes logstatistik bruges på www.sportsmate.com og det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende siden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.sportsmate.com anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter

Sportsmate Aps og Ole Lachenmeier er dataansvarlig og derfor ansvarlig for korrekt behandling af personlige oplysninger mv.
 
Personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger : Navn, adresse, telefon, e-mail
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Sportsmate ApS og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Kun ansatte i Sportsmate Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.sportsmate.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Sportsmate ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sportsmate ApS via e-mail: info@sportsmate.com

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Sportsmate ApS
Sønderjyllands Alle 1
2000 Frederiksberg C 
info@sportsmate.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den: _______________________________     

Modtaget den: ____________________________

Forbrugerens navn: ____________________________________________

Forbrugerens adresse:  _________________________________________

Forbrugerens underskrift: _______________________________________     

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
RING TIL
70 20 30 60
info@sportsmate.com

MAN-FRE
10.00-17.30
LØRDAG
10.00-14.00
SPORTSMATE ApS
Sønderjyllands Allé 1
2000 Frederiksberg C
CVR. 17068539
T. +45 70203060
E-mail: info@sportsmate.com

ÅBNINGSTIDER
MAN-FRE
10.00-17.30
LØRDAG
10.00-14.00