Status

Gratis Fragt
Fortrydelsesret 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på info@sportsmate.com, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Du finder den HER

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Vi modtager ikke varer sendt til Posthus, Postbutik eller anden form for afhentningssted. 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt på én ordre.

BEMÆRK, at du ikke får leveringsomkostningerne retur hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis du fortryder dit køb af et par sko er det MEGET vigtigt at du kun har prøvet skoen hjemme forsigtigt på et gulvtæppe eller lignende, hvis du vil være sikker på at få det fulde beløb tilbage. Derfor råder vi dig til altid at gøre dette før du tager skoen i brug og derefter fortryder.

Ved tilbagesendelse af sko bedes skoæsken pakkes forsvarligt ind. Vi anbefaler at der ikke puttes tape på kassen eller klistres forsendelses sedler direkte på skokassen, da dette muligvis kan medføre en værdiforringelse. Send evt. skoene retur i den plastik forsendelsespose de blev leveret i.

Ingen Fortrydelsesret.

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 

Fx: Tøj og andre varer med klublogoer, navne eller nummertryk kan ikke fortrydes.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde de købte varer eller ej. Originalemballagen gør det nemmere for dig at sende varen tilbage uden at varen tager skade, samt hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Det er ikke noget decideret krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - Eksempelvis kopi af faktura eller ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt tilbage til os pr. efterkrav

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Brug derfor gerne returvare skemaet som du kan finde link til i menuen øverst på siden eller  HER

Alle returvarer sendes til

Sportsmate ApS
Sønderjyllands Alle 1
2000 Frederiksberg C
Att: Returvarer

Levering / Restordre

Lagervarer sendes dag til dag hvis muligt. Ordrer som ikke er på lager sendes hurtigst muligt. Ved evt. restordre kontakter vi dig for at aftale mulige delleveringer. Restordrer leveres naturligvis fragtfrit.

Leveringstiden er 1-2 hverdage.

Reklamationsret

Når du handler på www.sportsmate.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse: 

Sportsmate ApS, 
Sønderjyllands Alle 1 
2000 Frederiksberg C
Att: Reklamation

Brug derfor gerne returvare skemaet som du kan finde link til i menuen i toppen af siden.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en form for kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på tel: 70203060 eller mail info@sportsmate.com

Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til : 

Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, naevneneshus.dk
For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-Land end Danmark, kan du klage til EU kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
RING TIL
70 20 30 60
info@sportsmate.com

MAN-FRE
10.00-17.30
LØRDAG
10.00-14.00
SPORTSMATE ApS
Sønderjyllands Allé 1
2000 Frederiksberg C
CVR. 17068539
T. +45 70203060
E-mail: info@sportsmate.com

ÅBNINGSTIDER
MAN-FRE
10.00-17.30
LØRDAG
10.00-14.00